Dagbesteding

Individuele begeleiding

Behandeling

Re-integratie en Loopbaan coaching

001_570_rb-image-2868016

Sinds 2024 bieden wij ook loopbaancoaching en re-integratietrajecten aan.

Deze trajecten lopen via het werkplein en worden op maat geboden en begeleid door één van onze loopbaancoaches.

Een loopbaancoach, schakel je in als je vanuit een breder perspectief naar je loopbaan wilt kijken en antwoord wilt krijgen op vragen als: “Wie ben ik”, “Wat kan ik”, “Wat wil ik?” en “Wat te doen”

 

Voor wie is loopbaanbegeleiding?

Loopbaancoaching is geschikt voor iedereen. Van afgestudeerde starter tot iemand die al 25 jaar bij hetzelfde bedrijf werkt. Uit onderzoek blijkt dat ruim de helft van alle Nederlanders hun eigen baan niet meer leuk vindt en dat zelfs een kwart hiervan ‘ziek’ wordt. Hier zijn verschillende redenen voor:

 • Stress op het werk.
 • Problemen met collega’s.
 • Zich ondergewaardeerd voelen.
 • Uitdaging kwijt zijn.

Een vraag die hier vaak uit voortvloeit, is ‘vind ik mijn baan nog wel leuk?’. Mensen kunnen hun functie ontgroeid zijn. Zij rollen per toeval in een baan zonder te kijken naar de omgeving of past het bij onze persoonlijkheid en onze manier van denken én leren.

 

Wat doet een loopbaancoach?

Loopbaancoaching staat in het teken van het (her)ontdekken van een  passende en gewenste loopbaanrichting  Een loopbaan coachings gesprek  kan voorkomen op verschillende momenten in je carrière: Bij het maken van een beroepskeuze, het aangaan van een volgende carrièrestap, maar ook bij bijvoorbeeld ontslag of ziekt.

Samen met een coach ga je op onderzoek uit naar je interesses, kwaliteiten en drijfveren. Zodra deze in kaart zijn gebracht, ontwikkelen wij samen een actieplan hoe jouw eigenschappen het beste tot hun recht kunnen komen op de arbeidsmarkt.

 

Wil je na het lezen van bovenstaande meer weten of wil je een afspraak maken stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om samen te onderzoeken waar jou wensen liggen.

  Ik heb interesse in (klik en selecteer):


     * verplicht veld   

  Voor wie?

  Deze coachmethode kan zeer breed ingezet worden in individuele coaching van volwassenen en kinderen, teamcoaching, maar ook bij clienten met een beperking, stoornis of verstandelijke handicap.

  De kennis en ervaring van de coach of therapeut bepaalt hierbij de mogelijkheden.

  Nieuwsgierig geworden?

  Ontdek wat coaching met behulp van paarden voor jou kan betekenen!

  Ik ben Tamar en ik coach je samen met paarden om te voelen wie je werkelijk bent en jouw weg te vinden.