Dagbesteding

Individuele begeleiding

Behandeling

Over ons

Wij zijn Rob en Tamar van Eenenaam en we hebben samen met onze kinderen, zoon Taro van 12 jaar en dochter Iluh van 10 jaar, in 2018 een boerderij gekocht met als droom om een dagbesteding te beginnen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Natuurlijk komt deze droom niet uit de lucht vallen. We zijn allebei gek van dieren en houden veel van de rust die de natuur met zich mee brengt.

Allebei onze kinderen hebben een eigen gebruiksaanwijzing en diverse stickertjes met diagnoses opgeplakt gekregen, wat daar eigenlijk alleen belangrijk in is, is dat het buiten zijn hen rust brengt in de overprikkeling die de rest van de wereld met zich mee neemt.

Tamar is sinds 1997 werkzaam geweest in diverse takken van de zorg (terug te vinden onder mijn professionele achtergrond) en samen met Rob is er altijd een droom geweest om iets voor zichzelf te beginnen.

De dagbesteding bleek op alle fronten helemaal te passen!

Samen runnen wij de boerderij waarbij Tamar de dagbesteding voor het grootste deel zal draaien.

  Ik heb interesse in (klik en selecteer):


     * verplicht veld   

  Voor wie?

  Deze coachmethode kan zeer breed ingezet worden in individuele coaching van volwassenen en kinderen, teamcoaching, relatie- en gezinscoaching, maar ook bij clienten met een beperking, stoornis of verstandelijke handicap.

  De kennis en ervaring van de coach of therapeut bepaalt hierbij de mogelijkheden.

  Nieuwsgierig geworden?

  Ontdek wat coaching met behulp van paarden voor jou kan betekenen!

  Mijn naam is Tamar en ik coach je samen met paarden om te voelen wie je werkelijk bent en jouw weg te vinden.