Dagbesteding

Individuele begeleiding

Behandeling

Kwaliteitsregister

Paardencoaching 't Opstapje is aangesloten bij KREAC, het Kwaliteitsregister voor de equine assisted coach. KREAC is een register van coaches en therapeuten die de erkende, NOBCO/EMCC geaccrediteerde opleiding equine assisted coach aan educatief centrum Keulseweg met succes hebben afgerond en van het coachen met behulp van paarden hun beroep hebben gemaakt.

Het doel van KREAC is professionaliteit, transparantie en kwaliteitsbewaking te bevorderen en het vak equine assisted coach te professionaliseren. De in KREAC geregistreerde coach conformeert zich aan de beroepscode, bestaande uit een ethische code en een beroepsprofiel en geeft daarmee aan professioneel en integer te willen werken.

't Opstapje is aangesloten bij de multidisciplinaire beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) en is daarmee een erkend alternatief therapeut.

 

Ook is 't Opstapje aangesloten bij het GAT waardoor wij voldoen aan de aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ).

Naast de "verplichte" kwaliteitseisen om als therapeut/ begeleider vergoed te worden, vind ik het persoonlijk ook erg belangrijk om iedereen te laten zien dat ik kwaliteit bied in de zorg die ik lever.

Omdat iedereen zich paardencoach mag noemen en daarmee soms meer kwaad dan goed doet heb ik mijn keurmerk voor paardencoaching behaald bij V-PCN.

Heb je een vraag?

Stuur me een emailtje.

Bel je liever?

Bel mij op 06 - 51 96 57 92

Of vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

    Ik heb interesse in (klik en selecteer):


       * verplicht veld