Dagbesteding

Individuele begeleiding

Behandeling

HEB JIJ EEN OPSTAPJE NODIG NAAR ....?

Dan kunnen wij je misschien wel helpen!

Op onze boerderij willen we ons niet vastleggen aan één doelgroep!

Omdat we willen dat onze cliënten zo veel mogelijk participeren, betekent dit dat ze ook om leren gaan met mensen met een andere beperking dan dat zij zelf hebben.

Hierdoor leren cliënten niet alleen dat iedereen zijn eigen mogelijkheden en behoeftes heeft, maar kunnen ze ook elkaar ondersteunen in zaken die voor de ander moeilijk zijn.

Het is hierdoor voor ons belangrijker of iemand binnen de groep past dan welke "beperking" iemand heeft.

natuurlijk zal er wel een gemeenschappelijke deler zijn. Dit is dat al onze cliënten een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. De meeste cliënten die wij mogen ontvangen worden omschreven als complex in gedrag of met psychiatrische ziektebeelden.

Ook voor begeleiding individueel/coaching kan de vraag heel verschillend zijn. Door onze ervaring kunnen we op veel verschillende vlakken hulp bieden. (Deze zorg bieden we aan via Stichting Zorgboeren Zuid)

Tijdens de intake zullen we samen kijken of wij de juiste persoon hier hebben om jou de hulp te geven die je nodig hebt. Als we denken dat we jou niet als beste kan helpen, zullen we je dat vertellen en kunnen we je waarschijnlijk wel vertellen bij wie je dan wel de juiste hulp kan krijgen.

Op dit moment kan je zorg in natura krijgen, via Stichting inzet voor Zorg ,wanneer je een WMO indicatie groep of individueel hebt bij een van de volgende gemeentes:

Roosendaal, Etten-Leur, Zundert, Rucphen, Moerdijk, Halderberge, Breda, Dongemond, Woensdrecht, Bergen op Zoom en Steenbergen

Via het werkplein bieden wij re-integratie trajecten en loopbaancoaching aan.

Via een PGB of een andere zorgaanbieder zijn er ook diverse mogelijkheden om bij ons op de dagbesteding te komen.

 

Uitsluitingscriteria

Omdat 't Opstapje veel activiteiten met de paarden heeft kunnen wij mensen die slecht ter been, of rolstoel afhankelijk zijn geen veilige dagbesteding aanbieden.

Ook cliënten die verpleegtechnische handelingen behoeven kunnen wij niet van dienst zijn omdat wij geen BIG registratie hebben.

  Ik heb interesse in (klik en selecteer):


     * verplicht veld   

  Voor wie?

  Deze coachmethode kan zeer breed ingezet worden in individuele coaching van volwassenen en kinderen, teamcoaching, relatie- en gezinscoaching, maar ook bij clienten met een beperking, stoornis of verstandelijke handicap.

  De kennis en ervaring van de coach of therapeut bepaalt hierbij de mogelijkheden.

  Nieuwsgierig geworden?

  Ontdek wat coaching met behulp van paarden voor jou kan betekenen!

  Mijn naam is Tamar en ik coach je samen met paarden om te voelen wie je werkelijk bent en jouw weg te vinden.