Dagbesteding

Individuele begeleiding

Behandeling

Kwaliteit

Omdat wij het zeer belangrijk vinden dat cliënten zorg van goede kwaliteit krijgen werken wij met een kwaliteitshandboek en hebben we ons voor zowel dagbesteding als begeleiding individueel laten certificeren voor de HKZ kleine organisaties. Hiermee voldoen we aan de HKZ 143:2021 nl norm

Op deze site kunt u belangrijke stukken van ons kwaliteitshandboek terug vinden zoals onze huisregels, klachten regeling, vertrouwens persoon, privacy etc.

Ook gezondheid van mens en dier vinden wij een belangrijk onderwerp om goede kwaliteit van zorg in te bieden.

Met ons keurmerk zoonosen laten wij graag zien dat we hier bewust mee omgaan.

't Opstapje is aangesloten bij de multidisciplinaire beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) en is daarmee een erkend alternatief therapeut.

 

Ook is 't Opstapje aangesloten bij het GAT waardoor wij voldoen aan de aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ).

Naast de "verplichte" kwaliteitseisen om als therapeut/ begeleider vergoed te worden, vinden wij het ook erg belangrijk om iedereen te laten zien dat we kwaliteit bieden in onze zorg.

Omdat iedereen zich paardencoach mag noemen en daarmee soms meer kwaad dan goed doet heb ik mijn keurmerk voor paardencoaching behaald bij V-PCN.

Heb je een vraag?

Stuur me een emailtje.

Bel je liever?

Bel mij op 06 - 51 96 57 92

Of vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

    Ik heb interesse in (klik en selecteer):


       * verplicht veld